top of page

Høstidyll i Lunde

Halvannen times kjøretur inn i Telemark ligger Lunde. Hit flyttet denne familien for tre år siden og jeg skjønner godt at de trives her, med skogen som nærmeste nabo og vannet en liten svipptur ned veien. For et utrolig fint sted! Det var nydelig høstvær, ungene var en drøm og jeg koste meg skikkelig de to timene jeg hang med denne gjengen.

Elise og Claus fikk barn nummer tre for noen måneder siden, og ville gjerne ha noen bilder av den komplette familien. I tillegg var det viktig å få tatt noen gode bilder av guttene, som vokste så raskt.


Jeg blir så overveldet av takknemlighet over å få lov til å gjøre dette - å få slippe så tett innpå familier med et kamera. Det er virkelig en drøm som har blitt sann og jeg håper jeg en dag skal kunne gjøre dette mer på fulltid.


Tusen takk til Elise og Claus for at jeg fikk forevige den fine familien deres! Her er noen av mine mange favoritter.


72 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Komentarze


bottom of page