top of page

Nyfødtfotografering og hva du kan forvente

Oppdatert: 5. nov. 2021

Så lenge siden sist jeg gjorde en nyfødtfotografering! Denne var ekstra stas, fordi det var tredje gangen jeg fikk forevige familien. Første gang var han som nå ble storebror, bare noen uker gammel, og et par måneder før nr. to kom til verden møttes vi til gravidfotografering. Det er virkelig det største komplimentet jeg kan få - når en familie kommer tilbake til meg ❤️


Jeg kommer alltid hjem til deg under en nyfødtfotografering. Du slipper altså stressfaktoren det kan være å komme seg ut av huset med en liten baby, og kanskje også små søsken.

Jeg forsøker å gjøre det så enkelt som mulig, og tar hensyn til babyens behov først. I all hovedsak skal dere bare være med den lille slik dere pleier. Kose, bysse, kanskje amme. Noen ganger trenger jeg ikke si så mye for å få bildene jeg vil ha, men du kan være trygg på at jeg vil veilede og plassere dere slik jeg ønsker ved behov. Om dere har flere barn hender det jeg får tatt noen bilder av dem også, alene eller sammen med dere.


En nyfødtfotografering må ikke skje i løpet av de første to ukene. Mange fotografer ønsker å ta bildene i dette tidsrommet, men siden jeg ikke er avhengig av at babyen sover for at jeg skal få bildene jeg vil ha, så er det ikke så viktig for meg. Det er altså litt opp til deg. Kanskje har dere nok med å bli kjent med hverandre og det nye livet disse første ukene. Jeg anbefaler at vi møtes før babyen har blitt to måneder, rett og slett fordi de slutter å være helt små ganske fort, men jeg kommer gjerne og tar bildene etter både tre og fire måneder også.


Jeg beregner ca. to timer til fotograferingen, noen ganger tar det litt kortere tid. Tidspunkt velger jeg i hovedsak ut i fra når og hvordan sollyset kommer inn gjennom vinduene i rommet vi skal bruke, men jeg tar også hensyn til eventuelle ønsker eller behov.


Lurer du på noe eller har du lyst til at jeg skal ta nyfødtbilder for deg? Ta kontakt her


46 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page