top of page

Å bære barnet sitt

Oppdatert: 1. nov. 2018

Alle babyer er ulike. Noen ønsker mere nærhet enn andre, og må bæres mye.

Min lille hadde jeg stort sett på kroppen 24/7 de første tre månedene. Hun var ikke glad i å ligge i vogn, så bæretøy ble en redning når det kom til soving. Jeg lurte ofte på hva jeg skulle gjort uten sele og sjal for å si det sånn!


Å bære barnet sitt slik om dette er ikke uvanlig og heller ikke nytt, og i Norge er det fler og fler som får opp øynene for fordelene. Her kan du lese mer om noen av dem.

Det finnes såkalte bæregrupper som arrangerer bæretreff rundt om i landet. Her kan man møte andre som også bærer barna sine, og få veiledning, tips og råd. Ta gjerne kontakt om du ønsker mer informasjon!


Såkalte "bærebilder" er også populært blant bærende mødre og fedre. Min første fotoshoot var med denne fine mammaen og hennes 10 måneder gamle gutt.


16 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page