Hei! Jeg heter Malin, er 35 år og holder til i Bamble i Telemark.

Jeg er født og oppvokst nord i landet, bør helst ha kaffe om morgenen, forsøker å bevare barnet i meg og legger meg aldri når jeg burde.

Jeg har to barn og studerer på 1. året som vernepleier. Livet er hektisk, men jeg forsøker å sette av tid til å ta bilder når sjansen byr seg, fordi det gir meg så utrolig mye glede.

Jeg er rastløs og har så lenge jeg kan huske hatt et behov for å være kreativ, på mange ulike vis. Foto er én måte jeg får utløp på, og kanskje den som gir meg mest. Det er utrolig gøy når man føler man har klart å fange noe helt spesielt - et øyeblikk som virkelig beskriver eller sier noe om den eller de som er i bildet. Det er dette som gjør at jeg elsker å ta bilder - å få betrakte, finne det vakre og spesielle, fange det og få vise det til deg.

De siste årene har livet mitt i hovedsak dreid seg om å være mor, og det har åpnet øynene mine for barn- og familiefoto. Tiden går så utrolig fort, og før vi vet ordet av det har den lille, som nettopp lå i magen, blitt stor. Da er det fint å ha gode bilder å se tilbake på, og kanskje spesielt bilder der mor og far også er med. Det er bilder både vi og barna våre vil elske å se tilbake på.

Se her for mer informasjon om de ulike måtene jeg jobber på, og priser. 

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon