top of page
_DSC0844.jpg

Hei! Jeg heter Malin og jeg er så glad for at du er akkurat her!

For at du skal få et lite inntrykk av hvem jeg er, vil jeg dele noen av de tingene jeg føler definerer meg.

Jeg er født og oppvokst nord i landet, men har nå bodd over halve livet andre steder. Dialekta har forsvunnet, men snakker du nord-norsk slår jeg om.

Jeg elsker å være ute og forsøker å ta bevisste valg med tanke på forbruk og livsstil generelt.

Når andre studerte valgte jeg å reise og oppleve verden. Det angrer jeg ikke på. Det ga meg lærdom jeg ikke ville kunnet tilegne meg på noe annet vis! Student ble jeg i godt voksen alder, og nå studerer jeg til vernepleier på 3. året. Foto har jeg ikke så mye tid til nå, men jeg tar oppdrag når jeg har anledning.

Jeg bør helst ha noe som inneholder koffein om morgenen, sannsynligvis et resultat av at jeg sjeldent får mer enn ca. 6 timer søvn (jeg elsker å sove men hater å legge meg).

Jeg har samboer og to barn, født i 2016 og 2019 - mine største læremestere og de som får meg ut av senga om morgenen (bokstavelig talt).

Jeg er rastløs og har så lenge jeg kan huske hatt et behov for å være kreativ, på ulike vis. Foto er kanskje den uttrykksmåten som gir meg mest akkurat nå. Det er utrolig gøy når jeg har klart å fange et øyeblikk som får deg (og meg) til å føle noe ! Det er dette som gjør at jeg elsker å ta bilder.

Om du tror jeg er din fotograf kan du Se her for mer informasjon om hvordan jeg jobber samt priser, eller du kan ganske enkelt.. 

bottom of page